Tilbake

En hårspray er ikke bare en hårspray

En hårspray er ikke bare en hårspray

En hårspray er ikke bare en hårspray

De fleste tenker på at frisyren skal holde/vare når de kjøper en hårspray, men det er forskjell på hold og stivhet. Noen ønsker å feste frisyren slik at ikke et eneste hårstrå rører seg, mens andre vil gjerne ha mykhet og bevegelse i håret. Det finnes sprayer for begge behov.

Leder for Define frisørteam, Lise Holm-Glad gir deg gode tips til hvilken hårspray du bør velge for å få best resultat.

– Define Extreme hold gir maksimalt med hold og helt perfekt til de stylingene hvor håret skal ligge helt fast. Dette gjelder oftest på litt kortere frisyrer, men er også helt kritisk på oppsettinger. Tenk bruden hvis frisyren klapper sammen.

Define Flexible Hairspray med fleksibelt hold er perfekt til frisyretrenden som er nå. Med fall/bølger og tekstur i håret, da skal det være mykhet og bevegelse i håret, men formen skal vare.

Dette gjelder ofte litt lenger hår, men også nå på kortere frisyrer, og til sesongens trend med naturlig tekstur i håret. Dette er min nye favorittspray avslutter Lise.

relaterte artikler

Festfrisyre alle kan lage

Festfrisyre alle kan lage

Førjulstiden er full av shopping, julestri og festlige lag – og gjerne alt på omtrent samme tid. Med litt hårspray, et strikk og noen spenner er du klar for fest på minutter.

Les mer